Contact


RoesD - Giclée Shop

De Holm 34 (ingang Boerakkerweg)
9356 VB Tolbert
Tel.: 0594-549707
post@roesd.nl 
www.roesd.nl 
www.facebook.com/roesdtolbert

Gebouw XI.jpg 

Openingstijden

Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 17.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur
  
  

GRATIS TOEGANG!

Het hele jaar door is kunstwinkel Roesd geopend van woensdag t/m zaterdag. Voor groepen kan er in sommige gevallen ook een afspraak buiten de openingstijden gemaakt worden. Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, de kerstdagen en Oudejaarsdag is Roesd gesloten.

Roesd ligt centraal 
nabij het punt waar de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe elkaar raken, tussen Tolbert en Niebert. 
U vindt er rust in een stijlvolle, kunstzinnige omgeving. Even weg van de drukte rond de steden. Het ligt op steenworp afstand van de A7 Drachten – Groningen en is per auto, bus en fiets uitstekend bereikbaar.

Routebeschrijving
U vindt Roesd aan de Holm 34 bij de rotonde, 2km buiten het dorp Tolbert richting Niebert. Vanaf de snelweg A7, neemt u op de afrit 33 (Boerakker). Ga de Boerakkerweg op naar het zuiden, richting Niebert/Tolbert. Roesd is gevestigd in het eerste gebouw aan de linkerkant van de weg, nog voor de rotonde.

Fietsknooppuntennetwerk
Maak een mooie fietstocht en kom bij Roesd even uitrusten en genieten van de mooie kunst en wat lekkers in de brasserie, u vindt ons bij knooppunt 17 van het fietsknooppuntnetwerk.

Busverbinding
De volgende lijnbussen kunt u nemen om bij ons te komen:
- Qliner 304 tussen Groningen en Drachten, bushalte Boerakker A7 (5 min. lopen)
Voor de vertrektijden en reisinformatie kunt u op deze website raadplegen.