Groepen


Giclée Experience

Roesd is een leuke accommodatie voor een cultureel personeelsuitje, familiedag, met een vereniging, vrouwenvereniging of een tussenstop bij een fietstocht in Noord Nederland. Wij maken een bijzonder product namelijk Giclée reproducties, voor groepen is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen bij het productieproces. Ervaar zelf wat er allemaal komt kijken bij het maken van een Giclée reproductie!

Giclée experience III.jpeg Giclée experience IV.jpg2016 blokje experience.jpg Giclée experience II.jpeg

Tijdens een demonstratie van 45 minuten tot een uur tonen wij u hoe van een schilderij een Giclée reproductie wordt gemaakt door middel van geavanceerde fotografie, beeldbewerking en printtechniek.

In de brasserie serveren wij u een kopje koffie of thee met gebak en er is gelegenheid om in de kunstwinkel met expositie ruimte de grote collectie Giclées te bewonderen. Daarnaast heeft Roesd bijzondere cadeauartikelen, decoratie en kunstproducten, zoals kaarten, kunstboeken, kalenders en glasobjecten. In totaal duurt een excursie bij Roesd ongeveer 2 uren, een beetje afhankelijk van de grootte van de groep. Bij vertrek ontvangt iedereen een informatie pakket met een fraai boekje over Giclées.

Kortom alle ingrediënten voor een leuke culturele excursie!

Brasserie II.jpgStudio camera.jpgShowroom XI.jpgP1030912 (250).jpgStudio

* Groepsexcursies worden alleen gegeven op afspraak, dit is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. We kunnen groepen ontvangen tot 50 personen en de rondleiding wordt gegeven met maximaal 25 personen tegelijk. Ook is het mogelijk om met een bus ons te bezoeken, deze kan aan de zijkant van het pand geparkeerd worden. Bent u met een kleinere groep? geen probleem maar wij brengen minimaal 12 personen in rekening, dit als onkosten vergoeding voor de tijd die het kost. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een invulling die bij uw evenement past via post@roesd.nl