Cadeau


U kunt in onze kunstwinkel terecht voor de mooiste Giclée kunstreproducties, kunstkaarten, kunstboeken, kinderboeken, kunstkalenders, bijzondere cadeautjes en woondecoratie zoals glaskunst objecten, puzzels van Marius van Dokkum of een cadeaubon van kunstwinkel Roesd. 

Kunstwinkel II.jpg Glaskunst II.jpgCadeau I.jpgGlaskunst I.jpgGlaskunst III.jpgShowroom XI.jpg

Kunstkaarten
We hebben een grote collectie kunstkaarten, voor iedere gelegenheid een prachtige kaart. Van kunst met een knipoog zoals van Marius van Dokkum, tot sfeervolle stillevens of interieurs van Henk Helmantel. Verras of feliciteer iemand op originele en persoonlijke wijze! U kunt de kunstkaarten ook bij ons laten inlijsten!

Kunstboeken
Diverse kunstboeken van kunstenaars waar in onze winkel ook Giclée's van hangen. Of u nu meer weten van deze kunstenaars of graag geniet van een rijk geïllustreerd kunstboek, u vindt altijd wel iets van uw gading. Een kunstboek, monografie, brochure, kinderboek of Giclée catalogi. We hebben boeken van o.a. Henk Helmantel, Marius van Dokkum, Jan van Loon, Hans Innemée, Rein Pol en Michiel Schrijver.

Kalenders
Er zijn diverse verjaardagskalenders van Marius van Dokkum, Juane Xue, Henk Helmantel, Dinie Boogaart, Erik van Ommen, Hans Innemée, Jef Diels, Huub Milder, Opa Jan, Landschappen en Dutch Cows. En elk jaar weer een tweetal jaarkalenders van Marius van Dokkum en Henk Helmantel.

Puzzels
Alle puzzels van Marius van Dokkum van 1000, 500 en 99 stukjes zijn bij ons verkrijgbaar. En een aantal nieuwe puzzels van Henk Helmantel, Theo Onnes, De lachwacht met André van Duin van Bob van Nijen en Patrick Creyghton.

Glaskunst
We hebben een ruim assortiment aan glazen objecten. Handgemaakt, dus allemaal uniek, afkomstig uit de Tsjechische Bohemen. Een brede collectie glaskunst van vazen en schalen tot gedetailleerde kunstwerken.

Giclée kunstreproductie
Bent u op zoek naar een blijvend en speciaal cadeau dan is een schilderij de oplossing. En Giclée kunstreproducties zijn nog betaalbaar ook! Erg geschikt als bijzonder geschenk bij een huwelijk, trouwdag, jubileum of bijvoorbeeld als afscheid van een collega die met pensioen gaat. In onze showroom is keuze uit ruim 700 Giclée's

Cadeaubon
Laat u de keuze liever aan het feestvarken zelf dan is een cadeaubon van Roesd een leuk cadeau. De cadeaubon is verkrijgbaar in elk bedrag naar uw keuze. Vanaf €15,- krijgt u de bon in een Giclée boekje, dit geeft alvast wat inspiratie voor de ontvanger.