Cadeau

 


U kunt in onze kunstwinkel terecht voor bijzonder kunstzinnige cadeautjes en souvenirs. De mooiste Giclée kunstreproducties, kunstkaarten, kunstboeken, kinderboeken, kunst kalenders en kunstzinnige objecten zoals glaskunst en cow parade. Kunt u geen keuze maken dan is een cadeaubon van kunstwinkel Roesd misschien wel de oplossing voor een kunstcadeau.  Veel van deze producten zijn te vinden in onze webwinkel.

Kunstwinkel II.jpg Glaskunst II.jpg Puzzels en memo (600).jpgGlaskunst III.jpgShowroom XI.jpg

Kunstkaarten
We hebben een grote collectie kunstkaarten, voor iedere gelegenheid een prachtige kaart. Van kunst met een knipoog zoals van Marius van Dokkum, schilderachtige landschappen tot sfeervolle stillevens of interieurs van Henk Helmantel. Verras of feliciteer iemand op originele en persoonlijke wijze! U kunt de kunstkaarten ook bij ons laten inlijsten! Bekijk hier onze kaartencollectie online.

Kunstboeken
Diverse kunstboeken van kunstenaars waar in onze winkel ook Giclée's van hangen. Of u nu meer weten van deze kunstenaars of graag geniet van een rijk geïllustreerd kunstboek, u vindt altijd wel iets van uw gading. Een kunstboek, monografie, brochure, kinderboek of Giclée catalogi. We hebben boeken van o.a. Henk Helmantel, Marius van Dokkum, Jan van Loon, Hans Innemée, Rein Pol en Michiel Schrijver. Bekijk hier de kunstboeken online.

Kunstkalenders
Er zijn diverse verjaardagskalenders van Marius van Dokkum, Henk Helmantel, Dinie Boogaart, Erik van Ommen, Hans Innemée, Opa Jan, Landschappen en Dutch Cows. En elk jaar weer een drietal jaarkalenders van Marius van Dokkum, Henk Helmantel en Hollandse landschappen. Bekijk hier de kunstkalenders online.

Puzzels
Alle puzzels van Marius van Dokkum van 1000, 500 en 100 stukjes zijn bij ons verkrijgbaar. En nu ook verkrijgbaar Art Puzzels van Henk Helmantel, Theo Onnes, Martin Sijbesma, Ton Dubbeldam en Patrick Creyghton. Bekijk hier de ArtPuzzles online.

Kunstcadeau
Verder komen er steeds meer kunstproducten bij met afbeeldingen van prachtige schilderijen zoals memo spel, turbo kaartspel, magneten, boekenleggers, mondkapjes, opvouwbare tasjes, kerstballen, notitieboekjes, opbergmappen en insteekhoesjes. Maar ook de kunstzinnige koeien van de Cow Parade. 

Glaskunst
We hebben een ruim assortiment aan glazen objecten. Handgemaakt, dus allemaal uniek, afkomstig uit de Tsjechische Bohemen. Een brede collectie glaskunst van vazen en schalen tot gedetailleerde kunstwerken. Bekijk onze collectie glaskunst online.

Giclée kunstreproductie
Bent u op zoek naar een blijvend en speciaal cadeau dan is een schilderij de oplossing. En Giclée kunstreproducties zijn nog betaalbaar ook! Erg geschikt als bijzonder geschenk bij een huwelijk, trouwdag, jubileum of bijvoorbeeld als afscheid van een collega die met pensioen gaat. In onze showroom is keuze uit ruim 700 ingelijste Giclées. Of bekijk hier de gehele Giclée collectie online.

Cadeaubon
Laat u de keuze liever aan het feestvarken zelf dan is een cadeaubon van Roesd een leuk cadeau. De cadeaubon is verkrijgbaar in elk bedrag naar uw keuze. Vanaf €15,- krijgt u de bon in een Giclée boekje, dit geeft alvast wat inspiratie voor de ontvanger.

Webwinkel
Bekijk nu veel van onze kunstproducten online in onze vernieuwde webwinkel.