RoesD


Giclée Shop

De kunstwinkel en brasserie zijn weer geopend!

Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen en hygiëneprotocollen zijn wij blij dat we weer "gewoon" open kunnen. We zijn volgens de gewone openingstijden geopend van woensdag t/m zaterdag.

 

Roesd - Giclée Shop is een gezellige kunstwinkel die bestaat uit een showroom, cadeauwinkel en brasserie.

U kunt er terecht voor de mooiste Giclée kunstreproducties, kunstkaarten, kunstboeken, kinderboeken, kunstkalenders, bijzondere cadeautjes en woondecoratie zoals glaskunst objecten, puzzels van Marius van Dokkum of een cadeaubon van kunstwinkel Roesd.

Maar ook een heerlijk kopje verse koffie bestellen in de brasserie of gewoon rustig rondkijken en genieten van al het moois! Roesd is wekelijks geopend van woensdag t/m zaterdag. De toegang is gratis!

Gebouw XI.jpgBrasserie I.jpgShowroom XI.jpg Giclée experience IV.jpg2018-01 Glaskunst.jpg

 

Giclée reproducties

Een Giclée is een kunstreproductie die in bijna niets onderdoet voor het origineel, behalve dan dat ze een stuk betaalbaarder is. Zo vormen Giclées het perfecte alternatief voor een origineel schilderij. De Giclées worden gemaakt in een beperkte oplage en zijn maar liefst 75 jaar kleurecht. De ingelijste Giclées die u koopt bij Roesd worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid en zijn al verkrijgbaar vanaf 90 euro. Bij Roesd vindt u ruim 700 ingelijste Giclées van vele topkunstenaars, zoals Henk Helmantel, Erik van Ommen, Theo Onnes, Ton Dubbeldam, Jan Kooistra, Dinie Boogaart, Dorus Brekelmans, Ton Dubbeldam, Jan van Loon, Rein Pol en Marius van Dokkum. Deze grote Giclée collectie wisselt voortdurend en er komen regelmatig nieuwe kunstwerken bij, bekijk de actuele collectie in onze webwinkel Giclée-Shop.

Nieuws


Juli aanbieding!

10 wenskaarten voor € 10,-

Lees meer

Nieuw kaartensets

Doosje met 8 kaarten

Lees meer

Wij vieren feest!

Roesd bestaat dit jaar 10 jaar en willen dit graag met u vieren

Lees meer

Agenda


27 mei 2020 - 08 aug 2020

Expositie 'Vogels'

Expositie: giclées met vogels van diverse kunstenaars
Lees meer
03 jul 2020 - 26 jul 2020

Kunst in Kerkenpad 2020 AFGELAST

Helaas kan het Kunst in Kerkenpad dit jaar niet doorgaan
Lees meer